Forår 2021

Så er foråret i gang og vi har skiftet sneen på vores vindue ud, med fine forårsblomster, som vi har lavet af vores hænder 🤩.

Vi har også været på gåtur, faktisk for at aflevere gækkebreve til mor og far i vores postkasser og fandt en sjov legeplads, vi hyggede os lidt på 😉.

Vi har lavet nye aktivitetskort, som vi kan bruge både ude og inde 👍🙂.

Og så hygger vi på vores egen legeplads 🤩.

Vi har været meget fascineret, af de flotte og farvrige sæbebobler vores nye sæbebobbel maskine kan lave og det er blevet ugentlig tradition, at fange dem 🤩.

Vi har arbejdet med temaet fugle. Vi har lånt et par bøger med og om fugle, samt hørt hvordan de forskellige fugle lyder, når de synger. Og snakker om dem, når vi hører dem ude i naturen. Vi har lavet fine fugle, af vores fodaftryk, som sidder så fint i vores træ på legeværelset 🙂. Vi har lavet både en gråspurv, solsort og musvit 🤩.

Vi har samtidig også gang i emnet kroppen. Og så er det jo oplagt, at tage en snak om kroppen, når vi som i dette tilfælde, bruger fødderne til at lave fugle, ligesom vi tidligere lavede blomster af vores hænder 😉.

Vi har også været på gåtur, hvor vi fandt køerne 👍. De blev så glade for at se os, at de fulgte efter os, da vi gik hjem 😀.

Og så er det altid et hit, når skraldebilen kommer forbi 👍😉.