Sommeren 2021

Vi har lavet nye blomster til vores vindue, denne gang har vi lavet tulipaner 🤩.

Vi havde en uge i dagplejen, hvor børnene var syge på skift 🤒. Dette betød at vi ikke var fuldtallig og derfor havde mulighed for at tage på nogen udflugter. Vi var bl.a. forbi bogbussen og efterfølgende på legepladsen, hvor vi havde madpakker med 🙂. Senere på ugen var vi en tur i Zoo og hilse på de forskellig dyr 👍. En tur i Skalskoven på natur legepladsen, blev det også til 🤩.

Vi har været med i projektet "Bevar det frie valg til børnepasning". Hvilket gik ud på, at male sten til mariehøns og placere dem kendet steder i bybilledet, hvor folk var velkommen til at tage en mariehøne med hjem. Dette for at gøre opmærksom på privat børnepasning, da regeringen truer med at forringe de private børnepassers vilkår. 

Vi har arbejdet med temaet "Bondegårdsdyr", med ekstra fokus på koen. Vi har lånt bøger i bogbussen, om emnet, som vi flittigt har læst, og er blevet lidt klogere på de forskellige dyr, men især koen 😉.

Vi har sunget vores højt elsket "Jens Hansens Bondegård" MANGE gange 😀, samt "Jens Petersens ko" 🤩. Og så har vi været på gåtur på markerne i nærheden, for at sige "hej" til køerne, det er altid et hit 🤩.

Men må dog sige, at et af de største hits var, da vi havde besøg af Maren Malkeko, hun blev klappet og malket til den store guldmedalje 🤩. Vi havde inden hun kom, set en video på Youtube om, hvordan man malker en ko med hånden 😉.

Som afslutning på vores tema, lavede vi fine køer, som vi malede på vores fødder og fik sat øjne på 🤩. Et meget lærerigt tema og børnene har syntes, det var meget interessant 👍🤩.

I sommervarmen blev det til en tur på legepladsen, med madpakken 🤩. Og da det var aller varmest, plaskede vi og blev kølet af i badebassinet, et kæmpe hit 😎. 

Inden sommerferien tog vi en tur i Zoo, hvor vi fik hilst på de vilde dyr, en super dejlig tur 🤩.

Vi var en tur i bogbussen, for at hente de bøger vi havde reserveret til vores tema om Zoo dyrene 🤩. Efterfølgende var vi en tur forbi legepladsen, som jo altid er et hit 🤩.

Inden sommeren gik på hæld, var vi på tur, for at plukke og spise brombær 😋.