Halloween 2021

I ugen op til halloween, var vi gang i med, at lave flere forskellige halloween ting, til at pynte dagplejen med 🤩. Vi lavede flagermus ud af vores håndaftryk 👍. Og vi fik lavet en sur og farlig græskarlygte, hvilket gav anledning til, at snakke om følelser og hvordan man ser ud, når man er sur og glad og ja også farlig 😲😀. Vi lavede også skum monstre og sanse spøgelser, som var lavet med vat, glimmer og vand 🤩. 

Så kom dagen, hvor vi var inviteret til halloween fest i dagplejen og der var pyntet uhyggligt op, både ude og inde 😲. Vi var alle fint pyntet til halloween, med flotte udklædninger og vi blev malet i ansigtet til anledningen og vores udklædning 👍. 

Vi fik lavet endnu en flagermus, som fløj i fuldmånens skær 👍.

Dagens menu var knap så lækker, det var en kiste, mumie og små pizzaer med edderkopper, samt orange og grønne orme, og selvfølgelig klatter af blod,  velbekomme 🤭.

Denne dag var også dagen, hvor vi skulle tage afsked med Maya, da det var hendes sidste dag i dagplejen, inden børnehave start ❤. Så forældre og søskende var inviteret til kaffe, kage og ægte (U)hygge om eftermiddagen 😘.