Julen 2021

Så kom den søde juletid og vi har rigtig gang i julehyggen 🤩. 

Vi fik lavet flotte kalenderdekorationer, så de var klar til den 1. december 🤩. Og 1. december fik vi masser af sne, ja så meget, vi næsten ikke kunne gå i det 😀. Men vi havde nu en rigtig sjov tur i sneen, hvor vi også fik afprøvet vores bobslæde og så, at alt vores legetøj var væk under sneen 😀.

Vi har også været på tur til Storcentret, for at se det smukke julelandskab 🤩.

Vi har været ganske kreative i december, hvor vi både har lavet hemmeligheder til mor og far 😉, malet julepynt, lavet fine Rudolf glas til vores lækre pebernødder, som vi også har bagt 😋.

Vi har skiftes til at åbne vores julekalender og læst julehistorier hver dag 🤩. Og juleyoga har vi også lavet 🙃.

Torsdag den 16. december holde vi æbleskive hygge for forældre og søskende, på bedste corona vis, nemlig ude på terrassen 😉. Det gik så fint og var rigtig hyggeligt ❤.

Fredag den 17. december holdt vi julefrokost i dagplejen 🤩. Vi startede med at lave vores helt egne og sjove kravlenisser og de blev rigtig fine 👍🤩. Ingen julefrokost uden en swingom, så August havde ganske travlt og fik sved på panden, da han var den eneste dreng til julefrokosten og jo skulle nå, at danse med alle pigerne 😀. Vi fik også lavet juleyoga, så det var en aktiv formiddag 😀. Til frokost startede vi med en sildemad og selvfølgelig en "snaps" 🤪. Der ud over bestod menuen af; frikadeller med rødkål, lun leverpostej med bacon, fiskepinde med remolade og gulerødder. Til dessert fik vi risalamande og der var mandelgave til alle også til søskende 😋. Så det var en flok mætte børn, der blev puttet til middagslur 😉.