Vinter 2022

Vi har taget hul på et nyt år, 2022 🤩.

Vinteren bruger vi på aktiviteter, både ude og inde 🙂.

Vi øver os i at samle puslespil, leger "Bjørnen sover", og fordyber os i forskellige temaer, denne gang om pingviner 🤩.

Vi har lavet fine pingviner af vores fodaftryk, som vi har hængt til pynt på vores legeværelse🤩. Vi har også studeret pingvinen lidt nærmere, ved at læse om dem og se små Youtube videoer, om hvad pingvinerne spiser, hvordan de går, som vi har prøvet at efterligne 😀. Og har set de rutsjer på maven, ned ad bakkerne i sneen, hvilket vi også har gjort, bare på rutsjebanen 😀. Så vi er blevet en hel del klogere, på pingvinerne 🤩.

Et andet tema vi har fordybet os i, er cirkus 🤩. Vi har lånt forskellige bøger om cirkus, og så har vi brugt Youtube meget, til at se forskellige cirkus forestillinger, så vi kunne se klovnens skøre numre 😀, linedanseren i den smukke kjole, akrobaternes vilde numre og de smukke heste i manegen, samt de mange hunde, har vi også været imponeret af 🤩. Og vi har set, hvad en manege er og selve cirkusteltet 👍.

Vi lavede fine klovne, af vores håndaftryk, til at hænge på vores fastelavnsris 🤩.

Vi har også lavet fuglemad, så vi kan fodre fuglene ude i haven og se at de kommer og spiser. Vi har bl.a. masseret fedtmassen ind i grankogler og hængt op i træerne 🙂.