Forår 2022

Så melder kalenderen forår, der er dog stadig rimelig koldt 😀.

Vi havde en dag i dagplejen, hvor der kun var to børn, derfor benyttede vi lejligheden til, at tage en tur i zoologisk have. Vi havde en rigtig hyggelig tur, hvor vi fik set en masse forskellige dyr, især påfuglene var vi meget betaget af, da de kom helt tæt på os 🤩. 

Vi bruger meget tid på leg og hygge i haven 🤩. Og med rævne mellemrum, fordyber vi os i forskellige temaer 😉. Denne gang har vi lavet hønsefødder, som vi har lavet af aftryk af vores fødder og forvandlet dem til høns 😀. Dette har vi bl.a. lavet, for at lære remsen/sangen "Hønsefødder og gulerødder..." så den synger vi gerne flere gange om dagen 🤩. Hønsefødderne er også oplagt, da vi nærmer os påske 😉.

Vi har også været på gåtur, samt en tur på legepladsen, med vores madpakker 🤩. Det var et dejligt gensyn med legepladsen, som vi besøgte flere gange sidste år og som nogen af børnene kender i forvejen, da de bor næsten nabo til legepladsen 😉. Og ja så fik nogen af børnene afleveret deres gækkebrev (som var en hemmelighed 🤭😀), til deres forældre, i deres postkasser 🤩.