Påske 2022

Påsken sig nærmer og vi har gang i forskellige påskeaktiviteter 🙂. 

Vi har lavet fine gækkebreve til mor og far 🤩. Spændende om de kan gætte hvem det er fra 🙃. Men der er nogen der er blevet så store, at de ikke kan holde på en hemmelighed længere og vist har afsløret, hvem gækkebrevet var fra 😀.

Vi har også lavet påskeharer af mælkekartonner og sået karse i 🤩.

Og så har vi malet fint påskepynt 🤩.

Fredag den 8. april, var børnene inviteret til påskefrokost i dagplejen 🤩. 

Da vi var ude for at lege, bippede der pludselig en besked ind på Lones mobil 😮. Det var fra selveste PÅSKEHAREN!! 😲. Den var lidt fjollet, for haren skrev den havde gemt sig, med påskeæg til børnene og at vi selv måtte ud og finde den 🤔.          Haren sendte forskellige billeder, hvor vi skulle lede og langt om længe, fandt vi den i legehuset 🤩. Og ja, den havde påskeæg med til de store børn og rosiner til lille Johan, for påskeharen siger, Johan ikke kan li' chokolade 😉. Men det kunne de stor børn bestemt 😋. Og Lea sagde; "Det er den bedste påskehare i heeeeeele verden 😘💋😀.

Bordet var dækket til påskefrokost, med fine servietter (det syntes børnene i hvert fald 😀) og menuen bestod af; æg med rejer, torskerogn med remolade, lun leverpostej med bacon, fiskepinde (August mente det var fiskestænger 😀) med remolade til og selvfølgelig gulerødder 😋. Ingen frokost hos Lone uden gulerødder 😀.

Alle børnene fik påskeæg med hjem, til dem selv og deres søskende 😋. De havde jo lavet fine gækkebreve til deres forældre, så påskeæg skulle der til 😋. Og dem som ikke gættede, hvem det var fra, ja de må jo så, give deres barn endnu et påskeæg 😀.

GOD PÅSKE TIL JER ALLE 😘.