Store Legedag 2022

Torsdag den 2. juni holdt vi private børnepassere vores årlige Store Legedag på det grønne areal ved kirkecentret i Frejlev 🤩.

Dette var efter et par års pause, pga. corona 😉.

Årets tema var LILLE BRANDMAND 🤩.

Vi havde i tiden inden dagen, lavet vores flotte skilt, samt "ildhænder" i legestuen 😉.

Dagen startede med leg udenfor, med alt vores udendørs legetøj. Der blev racet der ud ad, på diverse køretøjer 👍😉. Inden dagens aktiviter startede, nød vi formiddagsmad, frugt og boller, som var sponsoreret af Rema 1000 i Frejlev 👍😋.

Der var forskellige aktiviter for de små brandmænd. De skulle bl.a. redde bamser gennem et røgfyldt rør, kravle gennem en brændende ring, gå balance på en stige, kaste vandballoner i en balje, rutsje ned i et "vandbassin" og til sidst slukke "ilden" på muren, med vandpistoler. Det var en stor, men sjov opgave for de små brandmænd 🤩.

Frokosten var også ild inspireret. Det var små glas, med ketchup i bunden og pommes frites, en pølse og en frikadelle i. Samt et glas med rød og gul peberfrugt og gulerødder i, samt flutes til 😉. Velbekomme 😋.

Efter en velfortjent middagslur, fik vi besøg af en stor flot brandbil 🤩. Den blev flittigt besøgt, især brandslangen blev afprøvet en del 😀.

Det var ikke kun brandbilen vi fik besøg af, om eftermiddagen, men også alle børnenes forældre og søskende, kom til kaffe og et lækkert kagebord, som forældre og dagplejebørn havde været så venlige, at bage lækre kager til 😋.

Tak for en dejlig og aktiv dag til min søde dagplejebørn ❤. Og tak for det flotte fremmøde og en hyggelig eftermiddag til jer forældre og søskende ❤. Og selvfølglig også tak for lækker kager 😋.