Sommer 2022

Så blev det sommer, dejligt 😎.

Vi har lavet sommerpynt til vores vindue i legeværelset, nemlig lækre is 😋. De er lavet af vores hænder og syltetøjet på toppen, er lavet af rød maling, som vi har malet på, med vores tommelfinger 😉.

Vi har været på gå tur, hvor vi fandt en masse sten, som vi legede med og selvfølgelig også fyldte lommerne med 😀.

Den sidste dag i legestuen, inden sommerferien, var vi heldige, at få is 😋.

Vi har også haft forhindringsbane i haven, samt besøgt den fine legeplads i Sønderholm. Og en tur i Zoo er det også blevet til 😉.

Som et af sommerens temaer, har vi arbejdet med havetds dyr. I den forbindelse, har vi læst bøger, om dyrene i havet, vi har set nogen korte tegnefilm, om både en blæksprutte, pingvin og lygtefisk, samt et klip fra filmen "Find Nemo". Vi har også fundet et par klip fra havet, på YouTube. Samt sunget og danset til "Baby Shark" 🤩. De dage, hvor der var varmt og dejligt at komme i badebassinet, fangede vi små fisk, med vores fiskenet 😉. Og vi har lavet vores eget hav billede, hvor vi har lavet forskellige fisk og en blæksprutte, ud af vores hænder og fødder 🤩. Strandskallerne som er på billedet, samlede vi, da vi var på stranden i Hvalpsund 😉. temaet sluttede vi af med, at få fisk til frokost 😋.