Efterår 2022

Der er snart halloween, så vi har lavet uhyggelige edderkopper, som pynter på vores legeværelse 😲. Vi har samlet blade, som vi har presset, tørret og lamineret, sat ben på, samt limet øjnene på til sidst 😉.

Det er også blevet til en dejlig tur på legepladsen 🤩.

Vi har gang i flere kreative halloween ting 😉. Vi har nemlig lavet græskar med æbletryk.En hvor vi dyppede æblet i maling og lavede aftryk på karton og hjalp hinanden med, at tegne farlige og trist ansigtsudtryk på 😲. Dem har vi hængt op på vores legeværelse, så de pynter til halloween. Men vi har også, lavet græskar af æbletryk, med vandfarve 😉. Her malede børnene æblerne med vandfarve og lavede tryk på papir. Og vi hjalp også hinanden, med at tegne ansigter her 😉. Disse fik børnene med hjem 🤩.

Vi har også lavet sanse Frankenstein 😲. Her hjalp vi hinanden, med at tegne hans ansigt på en lamineringslomme, som efterfølgende er lukket i siderne, med et fladjern 😉. Herefter har vi fyldt pallietter og forskelligt glimmer i, samt grønt vand (farvet med grøn frugtfarve). Og til sidst, er han lukket i toppen med fladjernet 😉. Rigtig sjovt at lege med Frankenstein, han fik i hvert fald nogen slag 😲😀.