VINTER 2024.

Vi startede det nye år ud med, fugletema🐦‍⬛. Det var i forbindelse med, at vi havde lavet fuglemad til fuglene. Der snakkede vi om de forskellige fugle ude i haven og vi fik lavet fugle af vores fodaftryk👣🤩. Vi lavede blåmejser og solsorte🐦‍⬛, som pynter så fint på vores træ🌳. Vi undersøgte også hvordan de forskellige fugle lyder, det kunne vi nemlig finde ud af via Youtube😉. Og så har vi se et klip om blåmejsen i "Blå Ballon".

Vi fik også lavet ispynt i kulden❄️, som vi hang til pynt ude i haven. Det var sjovt, at følge processen, fra vand til is 💦🧊❄️🤩.

Vi laver ind imellem yoga og der bruger vi vores yogakuffert, med billeder af de øvelser vi kan lave, det er et stort hit 🧘🏼🧘‍♀️🤸🤩.

Den 15. januar fejrede vi, at vi havde fået en ny konge og dronning 🤴👸. Så den røde løber var rullet ud og faklen var tændt 🔥😉. Vi var alle royale, med kroner på 👑🤩. Vi farvelagde vores egen konge🤴 og dronning👸 og så havde vi det sjovt med at spille med balloner 🎈😄. Og i følge børnene, så fik vi en "konge middag", til frokost, nemlig pasta og pølser 😋😄.

Sneen har vi da virkelig også fået lov til, at nyde i år, da der har været en del af den, både før og efter jul ❄️😊. Så det er blevet til, nogen ture i bobslæden 👏🏻😃.

På grund af tekniske problemer med hjemmesiden, er der desværre ingen billeder at vise på denne side i øjeblikket, beklager 😔